Izvještaj s predavanja: Zlatni medo i Prva gimnazija Varaždin


   U četvrtak 15. studenoga 2012. u zagrebačkoj pivnici Zlatni medo održano je još jedno u nizu predavanja „Putuj i čini dobro“. Ovoga smo puta u društvu Hrvoja Ivančića, Mire Aščića i Domagoja Jakopovića Ribafisha putovali Afrikom.

Putopisci su, svaki na sebi svojstven način, predstavili svoje viđenje Crnog kontinenta. Mnogobrojna je publika uživala u pričama koje su ih vodile od Tunisa i Egipta sve do Tanzanije i Konga. A kao sa svakoga putovanja, posjetitelji su i s ovoga mogli ponijeti kući pravi afrički suvenir, od čije su prodaje prihodi namijenjeni za izgradnju vrtića u Songei.

U petak 16. studenoga 2012. održano je humanitarno, putopisno predavanje u varaždinskoj Prvoj gimnaziji. Na putovanje čarobnom Gvajanom poveo nas je Siniša Glogoški, a prepuna je dvorana oduševljeno slušala Sinišine doživljaje i uživala u prekrasnim snimkama. Posebno zahvaljujemo učenicima i profesorima Prve gimnazije Varaždin, a koji su nas ugostili i organizirali akciju „Kuna za Afriku“ i na taj način prikupili donacije za Sirotište svetog Ante. Zahvaljujemo svima na odazivu i podršci te vas pozivamo da i dalje s nama putujete i činite dobro!

Termine ostalih predavanja pratite na našoj stranici te na: www.facebook.com/PutujICiniDobro.