Za Mia Lanin prvi korak

 

Dragi prijatelji,

približava nam se blagdansko vrijeme i sigurno ste dobili brdo mailova gdje vas se moli za pomoć. Evo, i mi to činimo jer krećemo u akciju za curicu čija nas je priča dirnula i pozivamo vas da joj skupa pokušamo pomoći - da se i njeno malo srce u Novoj godini može ispuniti nadom u izlječenje!

Pretpostavljamo da ste se istrošili na poklone, ali vas ponizno molimo da jedan dio (makar i najmanji) odvojite i za Mia Lanu. Koliki god bio, neka bude od srca i za pomoć ovom malom anđelu! Šaljemo vam tekst njenog tate koji nam je približio njezinu bolest:

Zovem se Davor Knezovic, iz Vukovara sam. Roditelj sam curice Mia Lane, koja ima 4,5 godine. Nazalost, Mia Lana je tesko bolesno dijete - boluje od Lenox-Gasttautovog sindroma, sto za posljedicu ima teski oblik epilepsije sa 10-ak napadaja svaki dan. Mia Lana ne hoda, ne prica, psihomotorno zaostaje, ima utvrđenu 100%-tnu invalidnost zbog ostecenja mozga. Uzima dva lijeka, Keppru i Depakine za epi napadaje, medjutim i uz ta dva lijeka ima konstantne epi napadaje svaki dan.
Lijeci se u Zagrebu na Srebrenjaku kod dr. Romane Gjergje-Juraski, u Specijalnoj bolnici na Goljaku. Dijete vodimo na plivanje po Halliwick metodi u Vinkovce, kod fizioterapeuta u Djakovo, kod logopeda u Osijek...

Mia Lanu smo vodili i u Austriju kod doc.dr. Edwina Hausera poznatog djecjeg neuropedijatra. Malena je u Austriji imala teski epi napad i bila je hospitalizirana u bolnici Modlling. Dr.Hauser nam je rekao da bi Mia Lani pomogla terapija aminokiselinama (u obliku kapsula Olimpiq) i implatacija maticnih stanica. Terapija aminokiselinama kosta oko 5,000 EUR, a implatacija maticnih stanica oko 20 000 EUR.

Već je nekoliko klubova i novina podržalo našu molbu za pomoć i nadamo se da ćete i vi.

Svoj dar možete uplatiti na račun naše Udruge:

Udruga  "Kolajna ljubavi"
K. Branimira 24,  Imotski
Privredna banka Zagreb d.d. (ne naplaćuju naknadu na uplatu)
Broj žiro-računa: 2340009-1110344443
Opis placanja: MIA LANA

 

Dragi naši dobrotvori, od srca hvala na iskazanoj potpori našoj maloj Mia Lani! Iznos koji se prikupio još jednom pokazuje kako zajedno možemo puno pomoći! Od <3 vam svima H V A L A!!