Završeni radovi na Sirotištu


   Uspješno smo uspjeli dograditi Sirotište sv.Ante. Radovi su završeni, čak smo obojali i zidove u naše omiljene likove iz crtanih filmova. Još nas čeka samo opremanje i kupnja namještaja te se djeca mogu useliti u ovaj novi dio Sirotišta.

Kada je sirotište izgrađeno 2010. godine,predviđeni smještajni kapaciteti su bili za maksimalno 40-ero djece, od toga,polovica je namijenjena dječacima, a druga polovica djevojčicama različitih životnih dobi. No kako smo opravdali povjerenje Socijalne službe i Ministarstva socijalne skrbi u Tanzaniji, slali su nam sve više djece u potrebi. Početkom 2019.godine u sirotištu je živjelo 52 štićenika i nastala je gužva. Starije djevojke i dječaci nisu imali privatnost.  Zato nam je ova dogradnja puno pomogla!  


Naša kuća u Songei sada je otvorena za sve više djece u potrebi. Nedavno smo udomili četiri nova člana i sad nas je ukupno 60. Hvala svim dobročiniteljima jer svojim plemenitim pomaganjem omogućili ste da najranivija djeca ( ona s ulice i siročad ) pronađu svoje sigurno mjesto, svoj dom.