Slavlje za Međunarodan dan volontera


   Naši su volonteri obilježili svoj - Međunarodni dan volontera u najljepšem društvu - s djecom, u domovima u Vugrovcu, Brezovici i Tuškancu. Izrađivali smo plakate o volonterima i aktivizmu, a prenosimo Vam dojmove naših vrijednih volonterki.

U Brezovici se ukljucio svaki štićenik na svoj način - za njih je volontiranje pomaganje. Divno je bilo slušati koliko su osjetljivi jedni za druge i kako si pomažu. Tome svjedočimo i svaku subotu jer su kao velika obiteljska zajednica koja brine o svojoj braći i sestrama. Ono što nisu mogli verbalizirati, crtali smo i pisali. Na jednom plakatu štićenik je napisao: Budi s osobama koje voliš ❤
Antonija, Brezovica

"U subotu smo imali radionicu na temu volonterstvo i aktivizam te smo sa djecom radili igrokaz na tu temu. Djeca su sa znatiželjom htjela čuti što smo im pripremili te su se jako brzo uključila u raspravu kakva je volonter osoba, te što za njih znači volonter. Na kraju smo sve skupa objedinili u jedan lijepi plakat koji sada krasi zidove doma. Riječi da je volonter suosjećajan, da ima veliko srce i da je hrabra osoba su samo još veći motiv nama volonterima za za dalje i veliki podsjetnik kako se uistinu dobro dobrim vraća.
Melita, Vugrovec


HVALA svim našim volonterima na volonterskom darivanju! Bez Vaše pomoći Kolajna ne bi ni upola bila ovo što je danas!