Nadogradnja sirotišta u IN MAGAZINU!


   Priča o projektu nadogradnje Sirotišta sv.Ante prikazana je 20.3. u IN MAGAZINU.


Možete je pogledati na ovom linku:

https://www.facebook.com/INmagazinNovaTV/videos/386167871964068/UzpfSTc5MjQxMTI5NDE4MzM4NDoyMTA1MTU3OTgyOTA4NzAy/


Svaka i minimalna donacija za djecu može značiti krov nad glavom. Donacije se zaprimaju na: Udruga "Kolajna ljubavi" K.Branimira 3, Imotski IBAN: HR6723400091110344443 (SWIFT CODE: PBZGHR2X za inozemne uplate) Opis plaćanja: Sirotište

Kako bi omogućili potrebnu nadogradnju sirotišta pripremamo mnoga zanimljiva događanja:

U ponedjeljak 25.3.2019 u 20h u suradnji sa "Studijem smijeha" organiziramo humanitarni stand-up show "Kad smijeh spašava". Nastup je to na kojem ćete se nasmijati, ali i promijeniti nečiji život.

Humanitarni stand-up show "Kad smijeh spašava" nastao je kao ideja Vanje Isajlović i Mate Pleića, koji su prije svoje volonterske avanture odlučili organizirati ovako zanimljivo događanje s ciljem osvještavanja o potrebama djece u Africi kojima su krov nad glavom i odlazak u školu luksuz.

Volonterka "Kolajne ljubavi" Vanja više od godinu dana volontira s nezbrinutom djecom u Domu Tuškanac, gdje osim sanjkanja i sadnje maćuhica, kroz kreativne i iskustvene radionice s djecom radi na prevenciji nasilničkog ponašanja u sklopu projekta "Mladi mirotvorci".

Mate je učitelj koji svaki vikend provodi sa štićenicima Caritasove kuće sv. Franjo u Vugrovcu kako bi ih razveselio i poučio razvoju timskog duha. Ovog će ljeta provesti dva mjeseca volontirajući u sirotištu u dalekoj Tanzaniji, gdje će pomagati djeci s učenjem, provođenjem radionica, ali isplatom školarina kroz projekt "Kumstvo".

Kako bismo omogućili potrebnu nadogradnju sirotišta Kolajna ljubavi, pripremaju brojna zanimljiva događanja poput večeri afričke poezije u Sisku i Izložbe fotografija "Misija u Tanzaniji" u Dubrovniku, ali i humanitarni buvljak i putopisna predavanja u Zagrebu, pa nam se svakako pridružiti jer događanja je i više nego dovoljno za svačiji ukus, pa se uz simboličnu donaciju zabavite i oplemenite živote djece u Africi.