Organiziramo Humanitarni Stand up show "Kad smijeh spašava"


   Udruga “Kolajna ljubavi” u suradnji sa Studijem smijeha 25.03. u 20h organizira humanitarni stand up show „Kad smijeh spašava“. Svrha stand up-a je prikupiti sredstva za nadogradnju sirotišta sv. Ante u Tanzaniji, a održava se u prostoru Studentskog centra Stjepan Radić u Kinu Forum, na Jarunskoj 2, Zagreb. Sirotište je Kolajna ljubavi sagradila 2010. godine u siromašnoj državi Tanzaniji i od tada se financira novcem od donacija i konstantno nadograđuje zbog poboljšanja uvjeta boravka djece, ali i zbog sve većeg broja djece koja se u njemu nalaze.

Tri odlična komičara iz Studija smijeha – Tin Sedlar, Marko Dejanović i Goran Vinčić – odlučili su podržati Kolajnin rad i nastupiti na ovom showu na kojem će izvesti svoj „Best of“ repertoar. Svakako nam se pridružite i postanite dio Kolajnine priče u kojoj smijeh spašava!

Uz to što ćete se nasmijati do suza, dolaskom na ovaj humanitarni događaj mijenjate živote afričke siročadi. Ulaz se ne naplaćuje, a svojim dolaskom i donacijom u iznosu koji ste voljni izdvojiti omogućit ćete nadogradnju sirotišta da što veći broj djece bez roditelja dobije krov nad glavom i život kakav svako dijete zaslužuje.Obavezno REZERVIRAJTE svoje karte slanjem poruke na 091 220 0087 ili 097 7569 862 ili na mail: kad.smijeh.spasava@gmail.com Ulaznice možete pokupiti u nedjelju 24.03. na adresi udruge Jarunskoj 6, Zagreb 15-21h ili sat vremena prije početka Humanitarnog Stand Up-a u Kino Forumu.