NADOGRADNJA SIROTIŠTA SV. ANTE U TANZANIJI!


   Pozivamo Vas da ZAJEDNIČKIM SNAGAMA ponovno učinimo nešto lijepo i dobro za one najpotrebitije – djecu.

Sirotište sv. Ante trenutno je dom za 52 djece siročadi, a naši kapaciteti su predviđeni za samo 40 mališana. Naša Udruga ove korizme započinje s novim projektom - NADOGRADNJA SIROTIŠTA SV. ANTE U TANZANIJI, kako bi što većem broju djece – siročadi mogli pružiti dom.

Sirotište je Kolajna ljubavi sagradila 2010. godine u siromašnoj državi Tanzaniji i od tada se financira novcem od donacija i konstantno nadograđuje zbog poboljšanja uvjeta boravka djece, ali i zbog sve većeg broja djece koja se u njemu nalaze.

Svako pojedino dijete ima tragičnu sudbinu, a uz dovoljno težak život bez roditeljske skrbi u najsiromašnijem gradu Tanzanije, Songei, svakodnevne su redukcije vode i struje. Ići u školu za tako siromašnu djecu je pravi luksuz. Zato su mnogi naši mali prijatelji dosad morali zadaću pisati uz svijeće, ako bi si ih mogli priuštiti. Za djecu se sada brinu dvije časne sestre Afrikanke i brojni volonteri iz Hrvatske, a svi troškovi sirotišta pokrivaju se uz pomoć donacija. Ne možemo zamisliti da naša vrata ne budu otvorena najranjivijima zbog manjka kapaciteta.

Ako se odlučite uvrstiti pomoć djeci bez roditelja u svoju korizmenu nakanu, svaka i minimalna donacija za njih može značiti krov nad glavom. Od srca Vam zahvaljujemo, a vaše dobrovoljne priloge možete uplatiti na naš donacijski račun:


IBAN: HR6723400091110344443, PBZ Opis plaćanja: Sirotište


Od srca HVALA!