Počinje novi Volonterski tečaj


   Kolajna ljubavi organizira Volonterski tečaj za nove volontere Udruge. Cilj volonterskog tečaja je da se volonteri upoznaju sa situacijom siromaštva kako u Tanzaniji tako i u Hrvatskoj, ali i još puno više. Na tečaju se volonteri imaju prilike upoznati sa afričkom kulturom i čudnovatim jezikom swahilijem te se pripremiti na sve moguće zgode i nezgode koje bi ih mogle dočekati u Tanzaniji ako se odluče za volonterstvo izvan Hrvatske.

Za one koji ipak žele iz udobnosti Lijepe Naše doprinijeti radu naše udruge na volonterskom tečaju mogu prisustvovati razradi radionica za djecu iz alternativne skrbi u Zagrebu, te iste provoditi u domovima na Tuškancu i Dubravi. Na volonterskom tečaju, volonteri će imati priliku upoznati se i s ostalim projektima udruge (Kumstvo, Putuj i čini dobro, Afrički trbuščići) te se aktivno uključiti u njih.

Međutim tu nije kraj, bilo da ste zainteresirani za volontiranje u Tanzaniji ili Hrvatskoj na volonterskom tečaju ćete imati priliku educirati se o radu s djecom iz alternativne skrbi, naučiti organizirati kulturne manifestacije i volonterske akcije, upoznati se sa fundreisingom i osmišljavanjem projekata te imati priliku osmisliti svoj projekt, ali i naučiti kreirati medijski sadržaj. Vjerujemo da se svatko može pronaći barem u jednom segmentu našeg volonterskog tečaja, stoga, što još čekaš? PRIDRUŽI NAM SE I VOLONTIRAJMO ZAJEDNO!

Tečaj se provodi jednom tjedno u periodu od tri mjeseca na adresi Jarunska 6 u Zagrebu. Vikendima volontiramo u domovima. Veselimo se tvom dolasku!

Volonterka Vjera Marinović