Početna konferencija "Društveni centar Laurentius"


   Pozivamo Vas na početnu konferenciju projekta "Društveni centar Laurentius" putem platforme Zoom.

Nositelj projekta je udruga "Kolajna ljubavi" koja provodi projekt u suradnji s općinom Lovreć i partnerskim udrugama Zavičajnom eko udrugom „Ričice“, Kulturno umjetničkom udrugom „Ujević“, Centrom za održivi razvoj Imotski "IMO-info" i Kulturnom udrugom mladih"K.U.M. PROLOŽAC" s ciljem revitalizacije lokalne zajednice Imotske krajine kroz korištenje javnog prostora općine Lovreć kao prvog društvenog centra na području Imotske krajine.

Osnovni razlog osnivanja Društvenog centra Laurentius je poboljšanje društvenog života svih stanovnika Imotske krajine. Centar će tako postati mjesto na kojem se nude kvalitetne usluge zajednici i aktivira građane da daju svoj doprinos poboljšanju društvenog života u općini Lovreć i okolnim mjestima.

Projekt traje 2 godine, a ukupna vrijednost projekta je 1.908.272,42 kuna, a sredstva su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske(15%) i Europskog socijalnog fonda (85%) u okviru poziva „Prostori sudjelovanja– razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice.

Pridružite nam se i saznajte što vas sve očekuje u prvom društvenom centru u Imotskoj kraijni!

Konferencija će se održati online preko ZOOM aplikacije, a prijaviti se možete na mail: kolajna.ljubavi@gmail.com.

Projekt "Društveni centar Laurentius" sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruge "Kolajna ljubavi".