Slikovnica "Mali pobjednik"


   Učenici i djelatnici Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića iz Mostara, kao dar djeci iz Sirotišta sv. Ante osmislili su i izradili slikovnicu pod nazivom 'Mali pobjednik', koju su preveli na engleski jezik, a uz našu malu pomoć i na svahili!

Autorica priče je književnica za djecu i mlade, školska knjižničarka Milena Jukić Bandić, kojoj od srca zahvaljujemo na inicijativi, dok su ilustracije djelo učenika!

Pozivamo Vas da podržite cijelu akciju, jer donacijom za slikovnicu, osim što pomažete Sirotištu, donosite djelić afričkog života djetetu kojem će slikovnica doći u ruke. 'Mali pobjednik' kratka je priča čiji je glavni lik osmogodišnji dječak koji stanuje u Sirotištu u Tanzaniji i vjerno opisuje svakodnevicu u svom skromnom, ali sretnom domu.

Priča je to o zahvalnosti, skromnosti, prijateljstvu i dobroti iz koje mnogo mogu naučiti ne samo djeca, nego i odrasli!

Autorica predlaže donaciju od 40 kn, ali slikovnica nema fiksnu cijenu, za nju možete donirati koliko želite ili možete.

Ako se odlučite, samo nam se javite povratno na mail kolajna.ljubavi@gmail.com na koju adresu želite da vam pošaljemo i napomenite ukoliko želite više komada.