Društveni centar Laurentius


   Udruga "Kolajna ljubavi" osvojila je EU projekt "Društveni centar Laurentius" u suradnji s općinom Lovreć i partnerskim udrugama Zavičajnom eko udrugom "Ričice", kulturno umjetničkom udrugom "Ujević", Centrom za održivi razvoj Imotski "IMO-info i kulturnom udrugom mladih "K.U.M PROLOŽAC" s ciljem revitalizacije lokalne zajednice Imotske krajine kroz korištenje javnog prostora kao prvog društvenog centra na tom području. Projekt će trajati dvije godine od 2.11.2020 -2.11.2022. i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.


Ciljevi projekta su: 1. Unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice na području Imotske krajine korištenjem javnog prostora u funkciji društvenog centra. 2. Revitalizati lokalnu zajednicu Imotske Krajine kroz provedbu zajedničkih programa između organizacija civilnog društva i općina u društvenom centru. 3. Unaprijediti kapacitete Udruge "Kolajne ljubavi" za provedbu projekta.

Uskoro će se održati i konferencija o kojoj ćemo Vas obavijestiti preko naše Web-stranice i Facebook stranice.

Društveni centar "Laurentius" će poslije imati i svoju zasebnu Web-stranicu i Facebook stranicu gdje ćete moći redovito pratiti naše aktivnosti, a svi građani Imotske krajine u njemu i sudjelovati.