Zajedno protiv siromaštva


   Zajedno protiv siromaštva naziv je za online predavanje koje 26.09.2020. u 10h organizira humanitarna udruga „Kolajna ljubavi“ u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja.stupne podatke.


Tema predavanja je osvijestiti ulogu građana i civilnog društva u suzbijanju siromaštva. Na primjeru mnogobrojnih volonterskih akcija i građanskim inicijativama demonstrirati ćemo kako je moguće boriti se zajedničkom sinergijom i suradnjom sa siromaštvom i izboriti pobjedu. Kao dio Europskog tjedna održivog razvoja, predavanje tematizira prvi cilj o svijetu bez siromaštva koji je jedan je od 17 ciljeva održivog razvoja koji su donijeli Ujedinjeni narodi 2015.godine.

U sklopu predavanja čuti ćete o projektima koje udruga Kolajna ljubavi provodi za suzbijanje siromaštva ne samo u Hrvatskoj, već i u istočnoj Africi, Tanzaniji i Keniji. Inspirirati ćemo Vas i pokrenuti! Ispričat ćemo Vam kako se obrazovanjem može suzbiti rodna neravnopravnosti i siromaštvo kroz primjer implementiranih projekta koje je udruga provela u suradnji s UN agencijom UNESCO.

Pridružite nam se na ovom ONLINE eventu i saznajte kako i vi možete doprinijeti svijetu bez siromaštva. Svi zainteresirani trebaju se javiti na kolajna.ljubavi@gmail.com kako bi dobili kako bi dobili pristupne podatke.