Arhiva:
     
Cekeri

Platneni cekeri su uvijek IN!

Zaprimili smo super veselu donaciju šarenih DIDI BAGS torbi za opuštajuće ljetne dane. Sve su torbe ručni rad - unikatne, s postavom iznutra, često i s džepićem, štosnim načinom zatvaranja: špagicom, rajsferšlusom, čičkom, gumbom...

Javite se na mail udruge sa svojom "najboljom ponudom" i ugrabite svoju ljetnu torbicu! :)

Ponudu torbica možete pronaći ovdje.

 

*Kupnjom torbe pomažete radu naše Udruge i sirotišta Sv.Ante u Tanzaniji.

14. srpnja 2014.

 
Humanitarna akcija u OŠ Grigor Vitez

Prošle srijede u OŠ Grigor Vitez družili smo sa školarcima, učiteljima, roditeljima i Trnjanskim mamama koje su pripremile obilje palačinki i slasnih kolača za gladna usta prisutnih. Posjetitelji su mogli uživati u prekrasnim fotografijama i filmiću koji prikazuju život u Tanzaniji i sirotištu Sv. Ante u Songei, a svi zajedno smo i zaplesali uz poznate afričke ritmove.

Veseli učenici prodavali su specijalitete Trnjanskih mama kako bi prikupljenim donacijama pomogli svojim vršnjacima u Tanzaniji. Osim toga, zajedno sa svojim tatama i učiteljima sudjelovali su u malonogometnom turniru, a proslavljani hrvatski nogometaš Dario Šimić najboljima je uručio pobjednički pehar. Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo svima koji su organizirali i prisustvovali ovom veselom događaju te na takav nčin nesebično pomogli mališanima na jugu Tanzanije.

26. ožujka 2015.

 
Humanitarci iz Orašja

Učenici i profesori Školskog centra fra Martina Nedića iz Orašja u Bosni i Hercegovini organizirali su predivnu humanitarnu akciju te su prikupili pomoć za sirotište Svetog Ante.

 

Više...
 
OŠ Stjepana Radića iz Metkovića ponovno uz nas

Učenici i učitelji OŠ Stjepana Radića iz Metkovića već su se više puta odazvali različitim humanitarnim akcijama, a između ostalog, pomagali su i našem sirotištu.

Više...
 
U OŠ „Dr. Franjo Tuđman“ Beli Manastir održana humanitarna glazbeno-poetska večer

U četvrtak 21. 3. u prostoru OŠ „Dr. Franjo Tuđman“ Beli Manastir održana je humanitarna glazbeno-poetska večer pod nazivom „ZVJEZDANO NEBO JE PONAD MENE – DOBROTA I SAMILOST U MENI“.

Više...
 
Humanitarna večera u organizaciji tvrtke Baustoff Metall

Tvrtka Baustoff Metall pokazala je, zajedno sa svojim poslovnim partnerima, kako ima vrijedne ruke i veliko srce - kao božićni poklon djeci Tanzanije darovali su donaciju od preko 35.000 kn prikupljenu na humanitarnoj večeri. Ovaj iznos Kolajna ljubavi iskoristit će za gradnju dječjeg vrtića uz sirotište, gdje će svoje mjesto uz djecu iz sirotišta pronaći i djeca iz okolnoga grada.

Više...
 
Božićna priredba i humanitarna akcija u OŠ Franje Krežme iz Osijeka

U četvrtak, 20. prosinca, u Osnovnoj školi Franje Krežme iz Osijeka održana je tradicionalna božićna priredba. Uz nastupe dramskih skupina i pjevačkih zborova, u ispunjenoj osnovnoškolskoj dvorani profesor Luka Pejić održao je predavanje o projektima udruge Kolajna ljubavi, sirotištu u Songei, i Tanzaniji općenito.

Više...
 
Humanitarna akcija STA Zagreb

Agencija STA Zagreb u suradnji sa Udrugom za pomoć siromašnima „Kolajna Ljubavi“ organizira humanitarnu akciju za pomoć siromašnoj djeci u Tanzaniji. STA Zagreb će dio novca od svake prodane avio karte u 9. mj 2012. donirati udruzi. Više možete naći ovdje.

27. rujna 2012.

 
Humanitarna izložba u Omišu ''Pružimo ruku – darujmo srce''

U Gradskome muzeju Omiš povodom blagdana Sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika grada Omiša, otvorena je u srijedu 16. svibnja 2012. humanitarna izložba pod nazivom Pružimo ruku - darujmo srce. Prodajnu izložbu organizirale su članice humanitarno-katoličke Udruge Hrvatska žena iz Omiša sa željom da pomognu djeci našeg sirotišta u Songei.

Više...
 
Učenici 5.c razreda OŠ F. Tuđmana iz Belog Manastira održali humanitarnu priredbu za sirotište

Učenici 5.c razreda Osnovne škole "Dr.Franjo Tuđman", Beli Manastir nastavljaju sa svojom humanitarnom akcijom pomoći djeci u sirotištu. Nakon prikupljanja pomoći u hrani, odjeći i obući 4. svibnja 2012. godine održana je i humanitarna priredba na kojoj su prikupljali novčane priloge.

Više...
 
OŠ Vladimira Nazora iz Ploča pomaže našem sirotištu

 

Osnovna škola Vladimira Nazora iz Ploča organizirala je 24. veljače akciju prikupljanja priloga za pomoć našem sirotištu. Pored toga, djeca su zajedno s profesorima izradila plakate o Africi kako bi naglasila probleme s kojima se suočavaju njihovi vršnjaci na drugom kontinentu.

 

Više...
 
Održana akcija CineStara i Udruge Kolajna ljubavi

Za vikend, 10. i 11. prosinca 2011. održana je humanitarna akcija „Moj prijatelj – moj život“ u suradnji sa zagrebačkim CineStarom u Avenu Mallu i Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet.

 

Više...
 
Strukovna škola Gospić za škole Afrike

Učenici Strukovne škole Gospić su zajedno s profesorima 25. studenog 2011. na glavnom gospićkom trgu organizirali prodaju kolača i različitih rukotvorina te su tako prikupljali novčana sredstva za djecu u Africi.

Više...
 
Karitativne aktivnosti OŠ Stjepana Radića u Metkoviću

Učenici OŠ Stjepana Radića u Metkoviću već tradicionalno sudjeluju u različitim karitativnim aktivnostima. Ove su, 2011. godine kroz korizmu prikupljali priloge za pomoć župnom karitasu, ali i Sirotištu sv. Ante u Tanzaniji. Ivana Parlov je u travnju 2011. gostovala u spomenutoj školi i održala predavanje o životu u Tanzaniji, što je učenike zasigurno potaklo na prikupljanje pomoći djeci Sirotišta.

Više...
 


Potrebe...

Dragi prijatelji,

za sirotište su nam potrebne bijele košulje, bijele čarape, džemperi sa ciferšlusom, crni remeni, topići za curice (12-17 godina),  ulošci za cipele (34-40), kroksice (37-39), muška obuća (35 - 41), mlijeko za tijelo, dezodoransi, britvice za brijanje, crna krema za cipele,  patentni zatvarači ("ciferšlus"), wc sanitar, deterdžent za suđe.

Donacije u Zagrebu primamo na adresi Jarunska 6, no molimo da nam vaš dolazak prethodno potvrdite e-mailom (kolajna.ljubavi@gmail.com) ili pozivom na broj 097 6999 126.

Od srca zahvaljujemo!

20. svibnja 2016.

Kontakt

kolajna.ljubavi @gmail.com

097 6999 126

Facebook

Postani volonter

Za sva pitanja vezana uz volontiranje, molimo obratite nam se na e-mail Udruge.

Misije

Naš misionar u Tanzaniji:

www.zupanainokanoka.org

RocketTheme Joomla Templates