Arhiva:
     
Intervju iz školskog lista Lovorko

Naša volonterka Lidija Erceg posjetila je Osnovnu školu Lovre pl. Matačića u Zagrebu i dala intervju o životu u Songei za njihov školski list Lovorko. Pročitajte ga u nastavku (intervju)!

 
Predstavljanje udruge u Franjevačkom samostanu

Naše volonterke Anera i Magda su 4.12.2013. predstavile djelovanje udruge na susretu kateheza za odrasle četvrtkom u Franjevačkom samostanu na Kaptolu u Zagrebu. Punoj dvorani su ispričale svoje iskustvo volontiranja u sirotištu u Tanzaniji te su prisutne potaknule na humanitara rad. Zahvaljujemo što ste nas pozvali na vaš susret i lijepo primili.

 

 
Župljani crkve sv. Nikole iz Kraljevice pomažu Sirotištu

U ozračju blagdanske atmosfere, kraljevačko glazbeno društvo "Zvijezda Danica" održalo je svoj tradicionalni božićni koncert. Ovom prilikom zbor "Zvijezda Danica" i gostujući zborovi: Studentski vokalni studio "Rijeka", Vokalna skupina "Lira" i veseli dječji glasovi Malog zbora "Zvijezda Danica" posvetili su svoj koncert Sirotištu sv. Ante u Tanzaniji. Naslovivši koncert "Probudi se Svijete" poželjeli su pjesmom pozvati građane i župljane Kraljevice i okolice na duhovno, ali i humanitarno buđenje pri opraštanju sa starom i ulasku u Novu godinu.

Više...
 
Izvještaj s predavanja: Zlatni medo i Prva gimnazija Varaždin

U četvrtak 15. studenoga 2012. u zagrebačkoj pivnici Zlatni medo održano je još jedno u nizu predavanja „Putuj i čini dobro“. Ovoga smo puta u društvu Hrvoja Ivančića, Mire Aščića i Domagoja Jakopovića Ribafisha putovali Afrikom.

Više...
 
Velika radost dječice Vukovara

Dragi naši, ovim putem želimo vam zahvaliti na velikom odazivu pri prikupljanju slatkiša. Izvan naših očekivanja, rezultat akcije je i više nego uspješan. Prikupljeno je puno više od onoga što smo u mogućnosti poslati u Tanzaniju.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2

Potrebe...

Dragi prijatelji,

za sirotište su nam potrebne bijele košulje, bijele čarape, džemperi sa ciferšlusom, crni remeni, topići za curice (12-17 godina),  ulošci za cipele (34-40), kroksice (37-39), muška obuća (35 - 41), mlijeko za tijelo, dezodoransi, britvice za brijanje, crna krema za cipele,  patentni zatvarači ("ciferšlus"), wc sanitar, deterdžent za suđe.

Donacije u Zagrebu primamo na adresi Jarunska 6, no molimo da nam vaš dolazak prethodno potvrdite e-mailom (kolajna.ljubavi@gmail.com) ili pozivom na broj 097 6999 126.

Od srca zahvaljujemo!

20. svibnja 2016.

Kontakt

kolajna.ljubavi @gmail.com

097 6999 126

Facebook

Postani volonter

Za sva pitanja vezana uz volontiranje, molimo obratite nam se na e-mail Udruge.

Misije

Naš misionar u Tanzaniji:

www.zupanainokanoka.org

RocketTheme Joomla Templates