Arhiva:
     
Koncertom kupljena krava

 

U veljači ove godine u Teatru Exit u Zagrebu održan je Koncert za kravu. Tom prilikom prikupljeni su novci za kupovinu krave za jednu siromašnu tanzanijsku obitelj. Školovanje djece iz te obitelji omogućili su kumovi iz Hrvatske u sklopu našeg projekta "Kumstva", te su kumovi pokrenuli ovu akciju.

Stoga su naš volonter Božo i naš štićenik Raphael posjetili jednu od najvećih farmi u blizini Peramiha, sela u neposrednoj blizini Songee. Pomoću radnika farme izabrali su zdravu kravu koja daje puno mlijeka i prevezli su je obitelji.

Kupnja krave omogućena je zahvaljujući donacijama brojnih naših prijatelja, kumova, članova i dobrotvora koji su se odazvali pozivu na humanitarni koncert. U ime obitelji i Udruge, hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji i time omogućili da ova afrička obitelj odsada svakodnevno ima mlijeko i sir, kao i priliku za dodatnom zaradom od prodaje kravljih proizvoda. To će u budućnosti znatno poboljšati njihove trenutno teške materijalne uvjete u kojima žive.

Više fotografija s ove akcije možete pogledati na našoj Facebook stranici.

 

22. lipnja 2015.

 

 

Kontakt

kolajna.ljubavi @gmail.com

097 6999 126

Facebook

Postani volonter

Za sva pitanja vezana uz volontiranje, molimo obratite nam se na e-mail Udruge.

Misije

Naš misionar u Tanzaniji:

www.zupanainokanoka.org

RocketTheme Joomla Templates